Viczián zoli

 

   Amikor reggelente leülök a gong elé, és a hangommal rárezonálok az ő hangjára, a világ egyszerre tűnik el, és tágul ki körülöttem.

 

  Létrejön egy rezgés buborék, amiben csak a közös hangunk van. A hangok gazdagsága, teljessége és mélysége egyszerre van jelen, fürdőzni lehet benne.

   

   Egy utazás a gondolatokon túli, egyszerű világba. Csendességet tapasztalok meg, annak ellenére, hogy a gong és én is rezgésben vagyunk.

 

   A gong hangjában fürdőzve átélem a stabilitás, az erő, a mélység, a bölcsesség, az időn túliság, a kérdés mentesség, a van-ság állapotát.

 

   Megpróbálni szavakkal ezt átadni, olyan esetlen, mint egy gyermek első lépései. De aki hallja, megtapasztalja.

 

   Pontosan ez a tapasztalás hívta életre benne a ’jóga gonggal’ programokat. A gongok természetes könnyedséggel segítik a gyakorlást és olyan hozzáadott értéket képviselnek, amit mindenki átél, aki kipróbálja.

A jógaóráimról~

    

   Elmélyedve a jóga filozófiai hátterében teljesen új megvilágításban kezdtem el megérteni a körülöttem lévő világot. Rájöttem, hogy a jóga gyakorlása több, mint szőnyegen felvett testtartások sorozata.

 

   Célom egyrészről, hogy megmutassam a szőnyegen gyakorlás, hogyan lehet hatékonyabb, valamint azt, hogyan ültessük át az ottani tapasztalatainkat a hétköznapjainkba.

   

Ajánlom az órát mindazoknak, akik a mozgás mellett lelki, szellemi feltöltődésre is vágynak. Mottóm, hogy egy jó jógaóráról több energiával jössz ki, mint amennyivel bementél oda. Ennek a szellemében gyakorlunk. 

 

E-mail cím: info@gongutazas.hu
Telefonszám: +36 30 576 0089